• Onze werkwijze

  Ontdek stap-voor-stap de werkwijze van Interieurbouw Midden Nederland. Vanaf ons eerste intake gesprek, tot de oplevering van jouw op maat gemaakte interieur.

  Onze werkwijze

  Ontdek stap-voor-stap de werkwijze van Interieurbouw Midden Nederland. Vanaf ons eerste intake gesprek, tot de oplevering van jouw op maat gemaakte interieur.

  Interieurbouw Midden Nederland
  Parallelweg 73
  4041 EA Kesteren

  0488 74 51 97

  info@interieurbouw-mn.nl

  Hoe wij werken

  Benieuwd hoe wij te werk gaan? Graag nemen we je mee in de werkwijze van onze professionals. Volledig transparant en zonder poespas. Duidelijk dus. Net zoals onze communicatie en nazorg. Interieurbouw Midden Nederland is een bedrijf om op te bouwen. Geschikt als relatie voor de lange termijn. Dat is wat we bieden.

  Fase 1

  Kennismaking

  Tijdens onze kennismaking bespreken we al jouw wensen. Deel ons jouw idee of laat ons met ideeën komen. Aan jou de keuze. Ook bespreken we in deze fase het materiaal en de gewenste uitstraling. Wil je liever massief eiken of mat zwart? Misschien wel beide. Feitelijk zijn alle combinaties mogelijk. Samen komen verder. Vervolgens zorgen we voor een passend concept, dat aansluit op jouw budget en wensen.

  Fase 2

  3D ontwerp

  In deze stap krijg je een mooi beeld van jouw droominterieur. Onze specialisten werken al jouw ideeën uit in een 3D visualisatie. Vervolgens gaan we aftasten wat je ervan vind. Ben je direct verkocht? Dan kunnen we starten met de realisatie. Zie je het liever anders? Geen probleem. In dat geval passen we het ontwerp aan. Net zo lang tot je volledig tevreden bent.

  Fase 3

  Realisatie

  Nu komt voor ons het mooiste gedeelte. We gaan nu namelijk doen waar we goed in zijn; het maken van een interieur op maat. Onze medewerkers hebben passie voor het vak en beschikken over de nodige ambacht als interieurbouwer. We zorgen voor een eindresultaat dat je verstelt doet staan.

  Fase 4

  Oplevering

  Vanaf dit moment kunnen we de op maat gemaakte meubels bij jou op locatie monteren. Dat doen we met onze vakkundige monteurs. Zij bouwen de meubels vakkundig op en zorgen ervoor dat alle elementen naadloos op elkaar aansluiten. Deurtjes en lades worden nog even fijn afgesteld en je kunt direct genieten van jouw droominterieur.

  • Uitstekend vakwerk
  • Handgemaakt
  • 3D ontwerp
  • Maatwerk volgens jouw wensen