Wenst u grondigheid in ontwerp en advies? Als partner voor winkeliers bieden wij al jarenlang de juiste ingrediƫnten voor succesvolle interieurs.

Wij staan garant voor aansprekende concepten. Doordat wij graag met u meedenken, ontstaat al in de ontwerpfase een doeltreffend plan. Balies, displays, kasten en andere maatwerkinterieurs vervaardigen wij zelf uit kwaliteitsmaterialen. Verder verzorgen wij kassameubilair, wandstellingen, paskamers, zithoeken en ander meubilair. Duurzaamheid is een belangrijke pijler in onze productie. Uiteraard hanteren wij een korte doorloop- en productietijd.

Wij houden van visualiseren. Effectief presenteren en positioneren zijn belangrijk voor een klant. Een efficiƫnte en ruimtebesparende opstelling kenmerkt ons werk. Een keuze voor het juiste materiaal, uitgevoerd in eigentijdse kleuren, zorgt voor een persoonlijke uitstraling.

Wij bieden u de mogelijkheid voor toepassing van moderne materialen en innovatieve presentatiesystemen. Wenst u een interieur dat past bij uw onderneming? Kies voor ons en neem direct contact op.

Bel ons 0488 - 74 51 97